post-image

Aquest cap de setmana, del 25 al 27 d’agost, el servei de TRAM es veurà afectat per les obres de connexió del tramvia i pel pas de La Vuelta.

Divendres 25 i diumenge 27, el servei de les línies T5 i T6 finalitzarà a les 22 hores degut a l’execució de treballs d’estesa del fil de la catenària necessaris per a la restauració del servei de la línia T4, prevista per a la setmana que ve. Els busos substitutoris de la línia T4 realitzaran l’horari habitual i divendres el servei finalitzarà a les 2 de la matinada i diumenge, a les 12 de la nit.

D’altra banda, dissabte 26, el pas de La Vuelta ciclista afectarà el servei de bus substitutori de la línia T4 entre les 13:15 i les 22 hores. Durant aquesta franja horària, només hi haurà servei entre Estació de Sant Adrià i Fluvià, quedant sense servei entre Glòries i Fluvià. A més, diumenge 27, el servei de la xarxa Trambaix es pot veure afectat puntualment entre les 16:45 i les 17:15 hores entre les parades de Cornellà Centre i Les Aigües. TRAM recorda que aquests horaris són aproximats i dependran, en tot cas, del desenvolupament de La Vuelta i la seva organització.